Mi az a rezsimentő alap, és kik azok a Rezsimentők?

Orbán Viktor hétszeres rezsiemelése magyarok tízezreit hozta lehetetlen helyzetbe. Tisztességesen dolgozó emberek, családok, idősek szembesülnek azzal, hogy nem fogják tudni kifizetni a decemberben érkező rezsiszámlájukat. Olyan kérdések járnak a fejükben, hogy ha esetleg még be is tudnák fizetni a rezsiszámlát, akkor miből fognak a hó végén bevásárolni. Fűtsenek vagy egyenek, meleg radiátort akarnak vagy feltölteni a hűtőt, lehet-e otthon is téli kabátban élni.
 
Mindannyian tudjuk, hogy ezekre a kérdésekre nincs jó válasz, ahogy azt is, hogy ezeknek az embereknek azonnali segítség kell. Nem is mi lennénk a legnagyobb ellenzéki közösség az országban, ha most nem azon dolgoznánk, hogy minél több embernek segítsünk, még ha mindenkinek nem is tudunk.
 
Ezért jelentette be Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, hogy az Árnyékkormány egy úgynevezett Rezsimentő Alapot indít el, amelyből bajba került családok decemberben érkező rezsiszámláit fogjuk kifizetni. Ez egy olyan karitatív kezdeményezés, amelyben bárki, bármennyi pénzt felajánlhat, mi pedig olyan emberek rezsiszámláját fogjuk kifizetni belőle, akik erre maguktól már nem lennének képesek. Ehhez az kell, hogy minél többen jelentkezzenek rezsimentőnek, és küldjenek támogatást a Rezsimentő Alaphoz tartozó számlaszámra.
 
Minél több pénz gyűlik össze, annál több embernek fogunk tudni segíteni, ezért aki tud, az jelentkezzen és küldjön támogatást a Rezsimentő Alapba! Mi garantáljuk, hogy minden adomány oda fog kerülni, ahol a legnagyobb szükség van rá.
 
A DK politikusai az induláskor több mint 10 millió forintot tettek be a Rezsimentő Alapba, azóta pedig több millió forintot küldtek a DK szimpatizánsai is. Ilyen sokat számít, hogy sokan akarnak segíteni még ezekben a nehéz időkben is. Ha mindenki a saját lehetőségei szerint segít, és csak annyi támogatást küld, amennyit nélkülözni tud, már akkor is nagyon sok embernek és családnak fogunk tudni segíteni.
©2024. DOBREV Árnyékkormány. Minden jog fenntartva.